• Tanssiopisto Uusikuu
 

Uudenkuun katselmus 2017

UUDENKUUN KATSELMUS LA 25.2.2017

Uudenkuun katselmus on avoin tanssitapahtuma, joka on suunnattu 7-20 –vuotiaille tanssioppilaille ja tanssinharrastajille. Lauantaipäivän aikana järjestetään koreografiakatselmus sekä treenitunteja/tanssiworkshoppeja.

>> Ilmoittautumaan pääset tästä.

Katselmukseen voi osallistua soolo-, duo- ja/tai ryhmäkoreografialla. Tavoitteena on tehdä oma tanssi joko yksin tai ryhmässä. Koreografian suositeltu pituus ikäluokittain on 7-9v/1.5-2min, 10-12v/2-3min, 13v-/3.5-4min. Teosta on syytä harjoitella säännöllisesti ennen tapahtumaa. Opettajat auttavat oppilaita tanssin tekemisessä mielellään. Tanssin voi näyttää tunnilla ja saada vinkkejä asun, musiikin ja kaiken tarpeellisen suhteen. Oman tanssin tekeminen ja esittäminen on antoisa kokemus, josta riittää iloa pitkään! Tartu rohkeasti tähän tilaisuuteen! Vaikuttavimmat palkitaan pienellä stipendillä tai kunniakirjalla. Kaikki teokset saavat arviointiraadilta palautteen. Palaute lähetetään s-postilla noin 10 päivän sisällä tapahtuman jälkeen.

PÄIVÄ SISÄLTÄÄ

Treenitunnit kaikille osallistujille klo 10.00-12.30, Keskuskoulu os. Tunturitie 1, 86800 Pyhäsalmi
Lounastauko 12.30-13.30 (lounas osallistumismaksun maksaneille Keskuskoululla)
Katselmus klo 14.00 Vpk:n teatterilla, os. Palotie 4, 86800 Pyhäsalmi
Improkisa katselmuksen arviointitauolla
Raadin palaute ja palkinnot noin klo 16.30-17.00

Treenituntien opettajat ovat Julian Owusu (läänintaiteilija Oulusta, lajina katutanssi) ja Sonja Pakalén (koreografi ja tanssinopettaja Kajaanista, lajina nykytanssi).

Arviointiraadissa ovat  raadin puheenjohtaja Julia Owusu, Sonja Pakalén, Noora Oertel (tanssija ja tanssinohjaaja Joensuusta) ja Soili Huhtakallio (koreografi, tanssija ja tanssitaiteen maisteri Helsingistä),

Voit osallistua tekemällä oman tanssin tai tulla mukaan treenitunneille ja yleisöksi katselmukseen. Kaikkien osallistujien kuitenkin oletetaan osallistuvan koko päivään. Tapahtuma ei ole varsinaisesti tarkoitettu lastentanssi-ikäisille, mutta mikäli kovasti haluat oman tanssin tehdä, voit jutella siitä opettajasi kanssa.

Omaa tanssia voi harjoitella ja saada apua sen tekemiseen Vpk:n esiintymistilassa pe 12.2 klo 13-17 ja pe 19.2 klo 13-17. Sovi ja varaa aika Kaisu-opettajalta mieluiten tuntien aikana tai numerosta 050-5389266.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu 6.2.2017 mennessä. Mukaan mahtuu 24 ensin ilmoittautunutta tanssia. Mikäli määrä tulee täyteen, ovat järjestäjän oppilaat etusijalla.
>> Ilmoittautumaan pääset tästä.

Osallistumismaksu on 27€/osallistuja ja se laskutetaan etukäteen. Maksu sisältää koko päivän ohjelman, arviointiraadin palautteen sekä lounaan (sis. lämminruoka, salaatit, leivät ja levitteen sekä ruokajuomat). SO2A –ryhmän oppilaiden hinta on 9€ (ruokailun hinta). SO2A:lla ei ole katselmuspäivänä omaa tuntia, vaan sen sijaan on mahdollisuus osallistua katselmukseen.

Katselmuksen (25.2. klo 14.00) pääsyliput aikuisilta 5€, alle 18 v. vapaa pääsy. Liput paikanpäältä alk. klo 13.30.

Tervetuloa mukaan!!

Tapahtuman tukijat: Pyhäjärven kaupunki/kulttuuritoimi ja Suomenselän Osuuspankki

katselmus_2017_nettiin

Takaisin edelliselle sivulle