• Tanssiopisto Uusikuu
 

Opettajien esittely

Kaisu_UlanderKaisu Ulander on toiminut opettajana Tanssiopistolla vuodesta 2001. Kaisu on valmistunut tanssijaksi Outokummun oppimiskeskuksesta keväällä 2001. Työn ohessa Kaisu on opiskellut lasten liikuntaa ja käynyt lukuisilla tanssikursseilla ja -leireillä. Vuonna 2008 Kaisu suoritti Jyväskylän avoimen yliopiston tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja vuonna 2011 hän sai päätökseen tanssi- ja liiketerapian opinnot. Vuosina 2012-2013 Kaisu suoritti Kehitysvammaisten luovan tanssin ohjaaja –koulutuksen. Toukokuussa 2017 hän valmistui opettajaksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Kaisu opettaa lukuvuonna 2020-2021 perusopetusryhmiä Pyhäjärvellä, Haapajärvellä, Kärsämäellä sekä Nivalassa.

(kuvaaja Silja Peuraniemi)

Iiris Peuraniemi valittiin Tanssiopisto Uusikuussa toukokuussa avoinna olleeseen päätoimisen opettajan vakinaiseen tehtävään.

Iiris on valmistunut keväällä 2019 tanssinopettajaksi Savonia-AMK:sta pääaineenaan nykytanssi. Iiriksellä on pitkä ja monipuolinen tanssitausta. Hän on tanssinut nuoresta lähtien nykytanssia, jazztanssia, balettia sekä hieman katutansseja. Lisäksi Iiris on opiskellut tanssia Länsi-Suomen opistolla tanssitaiteen linjalla sekä Tukholman Balettiakatemiassa. Opettajana hänellä on kokemusta monien eri lajien ja ikäryhmien opettamisesta. Opettajana Iiris on helposti lähestyttävä ja kannustava tarjoten kuitenkin uusia haasteita. Hänelle tanssissa on tärkeää laadullinen sekä kehoystävällinen tekeminen, oman itsensä ilmaisu sekä musiikista ja liikkumisesta nauttiminen.

Iiris opettaa lukuvuonna 2020-2021 perusopetusryhmiä Ylivieskassa, Sievissä, Reisjärvellä ja Nivalassa.

 

Mimmi Marjamaa on tehnyt tanssialalla töitä ympäri Suomea niin tanssijana, koreografina kuin tuomarinakin, mutta ennen kaikkea tanssinopettajana. Hän on valmistunut Oulun AMK:sta tanssinopettajaksi showtanssin suuntautumisvaihtoehdosta ja tehnyt päätoimisesti töitä tanssinopettajana valmistuttuaan. Hänen päälajeina ovat show-, nyky- ja jazztanssi. Opettamisen lisäksi Mimmi on itse kisannut menestyksekkäästi lukuisissa eri kisoissa ja hänen koreografiansa oppilaillensa ovat niittäneet mainetta valtakunnallisesti eri tanssialan tapahtumissa. Mimmille tärkeintä tanssissa on itsensä ilmaisu, eläytyminen ja tunteiden välittäminen. Unohtamatta tekniikan ja ergonimisen liikkumisen tärkeyttä, sillä tekniikka on hänen mielestään väline parempaan ilmaisuun. Mimmi pyrkii opettajana luomaan tunneilleen turvallisen ja hauskan ilmapiirin, jossa hän rohkaisee oppilaitaan ylittämään omia rajojaan. Hän toimii tällä hetkellä freelancerina niin tanssijana, tanssinopettajana, kuin koreografinakin. Opettajana hän työskentelee tällä hetkellä pääasiassa nykytanssin ja yhteisötanssin parissa.

Mimmi opettaa lukuvuonna 2020-2021 syventävän opetuksen SO 2 -ryhmää.