• Tanssiopisto Uusikuu
 

Opettajien esittely

Kaisu_UlanderKaisu Ulander on toiminut opettajana Tanssiopistolla vuodesta 2001. Kaisu on valmistunut tanssijaksi Outokummun oppimiskeskuksesta keväällä 2001. Työn ohessa Kaisu on opiskellut lasten liikuntaa ja käynyt lukuisilla tanssikursseilla ja -leireillä. Vuonna 2008 Kaisu suoritti Jyväskylän avoimen yliopiston tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja vuonna 2011 hän sai päätökseen tanssi- ja liiketerapian opinnot. Vuosina 2012-2013 Kaisu suoritti Kehitysvammaisten luovan tanssin ohjaaja –koulutuksen. Toukokuussa 2017 hän valmistui opettajaksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Kaisu opettaa lukuvuonna 2022-2023 perusopetusryhmiä Pyhäjärvellä, Haapajärvellä, Kärsämäellä sekä Nivalassa.

Marika Manninen on koulutukseltaan liikunnanopettaja. Hän on suorittanut tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot osana liikuntatieteiden maisterin ja liikunnanopettajan tutkintoa. Ne sisältävät myös opintoja Dance Department of Faculdade de Motricidade Humana – Universidade Tecnica de Lisboassa. Lisäksi Marika on suorittanut The Independent Study Programme Certificaten Trinity Laban Conservatoire of Music & Dancessa Lontoossa 2013. Hän on lisäksi täydentänyt opintojaan monipuolisesti eri kursseilla kotimaassa sekä ulkomailla. Marika on toiminut tanssinopettajana Pyhäsalmen Seudun tanssiopistossa, Tanssikoulu Sarassa, Jyväskylän yliopistossa tanssipedagogiikan jazz jatko ryhmän opettajana sekä Tanssikoulu Liisa Nojosella.

Marika opettaa lukuvuonna 2022-2023 perusopetusryhmiä Ylivieskassa, Sievissä, Nivalassa ja Reisjärvellä.

 

Mimmi Marjamaa on tehnyt tanssialalla töitä ympäri Suomea niin tanssijana, koreografina kuin tuomarinakin, mutta ennen kaikkea tanssinopettajana. Hän on valmistunut Oulun AMK:sta tanssinopettajaksi showtanssin suuntautumisvaihtoehdosta ja tehnyt päätoimisesti töitä tanssinopettajana valmistuttuaan. Hänen päälajeina ovat show-, nyky- ja jazztanssi. Opettamisen lisäksi Mimmi on itse kisannut menestyksekkäästi lukuisissa eri kisoissa ja hänen koreografiansa oppilaillensa ovat niittäneet mainetta valtakunnallisesti eri tanssialan tapahtumissa. Mimmille tärkeintä tanssissa on itsensä ilmaisu, eläytyminen ja tunteiden välittäminen. Unohtamatta tekniikan ja ergonimisen liikkumisen tärkeyttä, sillä tekniikka on hänen mielestään väline parempaan ilmaisuun. Mimmi pyrkii opettajana luomaan tunneilleen turvallisen ja hauskan ilmapiirin, jossa hän rohkaisee oppilaitaan ylittämään omia rajojaan. Hän toimii tällä hetkellä freelancerina niin tanssijana, tanssinopettajana, kuin koreografinakin. Opettajana hän työskentelee tällä hetkellä pääasiassa nykytanssin ja yhteisötanssin parissa.

Mimmi opettaa lukuvuonna 2022-2023 syventävän opetuksen SO 2 -ryhmää.