• Tanssiopisto Uusikuu
 

Opettajien esittely

Kaisu_Ulander

Kaisu Ulander

  Kaisu Ulander on toiminut opettajana Tanssiopistolla vuodesta 2001. Kaisu on valmistunut tanssijaksi Outokummun oppimiskeskuksesta keväällä 2001. Työn ohessa Kaisu on opiskellut lasten liikuntaa ja käynyt lukuisilla tanssikursseilla ja -leireillä. Vuonna 2008 Kaisu suoritti Jyväskylän avoimen yliopiston tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja vuonna 2011 hän sai päätökseen tanssi- ja liiketerapian opinnot. Vuosina 2012-2013 Kaisu suoritti Kehitysvammaisten luovan tanssin ohjaaja –koulutuksen. Toukokuussa 2017 hän valmistui opettajaksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Kaisu opettaa lukuvuonna 2022-2023 perusopetusryhmiä Pyhäjärvellä, Haapajärvellä, Kärsämäellä sekä Nivalassa.

 

Mimmi Marjamaa

  Mimmi Marjamaa on tehnyt tanssialalla töitä ympäri Suomea niin tanssijana, koreografina kuin tuomarinakin, mutta ennen kaikkea tanssinopettajana. Hän on valmistunut Oulun AMK:sta tanssinopettajaksi showtanssin suuntautumisvaihtoehdosta ja tehnyt päätoimisesti töitä tanssinopettajana valmistuttuaan. Hänen päälajeina ovat show-, nyky- ja jazztanssi. Opettamisen lisäksi Mimmi on itse kisannut menestyksekkäästi lukuisissa eri kisoissa ja hänen koreografiansa oppilaillensa ovat niittäneet mainetta valtakunnallisesti eri tanssialan tapahtumissa. Mimmille tärkeintä tanssissa on itsensä ilmaisu, eläytyminen ja tunteiden välittäminen. Unohtamatta tekniikan ja ergonimisen liikkumisen tärkeyttä, sillä tekniikka on hänen mielestään väline parempaan ilmaisuun. Mimmi pyrkii opettajana luomaan tunneilleen turvallisen ja hauskan ilmapiirin, jossa hän rohkaisee oppilaitaan ylittämään omia rajojaan. Hän toimii tällä hetkellä freelancerina niin tanssijana, tanssinopettajana, kuin koreografinakin. Opettajana hän työskentelee tällä hetkellä pääasiassa nykytanssin ja yhteisötanssin parissa.

Mimmi opettaa lukuvuonna 2022-2023 syventävän opetuksen SO 2 -ryhmää.

Taina Ala-Ketola.Taina Ala-Ketolan tehtävänkuvaan kuuluu ensisijaisesti Pyhäsalmen Tanssi ry:n järjestämän Täydenkuun Tanssit -festivaalin tuottaminen Pyhäjärvellä yhdessä taiteellisen johtajan, Alpo Aaltokosken kanssa. Festivaali viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuotta. Taina opettaa tiistain perusryhmissä Ylivieskassa.

KM, tanssija, tanssinopettaja (amk) sekä kulttuurin tuottamisen ja luovan talouden yamk-opiskelija Taina Ala-Ketola on monipuolinen tanssin kentän ammattilainen. Hän on toiminut pitkään Helsingissä tanssipainotteisen luokan luokanopettajana ja kehittänyt tanssin opetusta peruskoulussa. Lisäksi Ala-Ketola on toiminut tuotannollisissa tehtävissä Pyhäjärven Täydenkuun Tansseilla, Bättre Folk -festivaaleilla sekä Flow Productionsin HYLKY-teoksessa. Tanssijana Ala-Ketola on toiminut muun muassa Hanna Brotheruksen ja Satu Tuomiston teoksissa.

Veera Haavisto.

Nelli Hautakangas

  Nelli Hautakangas. Nelli on opiskellut nykytanssia reilut kymmenen vuotta. Hän valmistui lukiosta viime keväänä ja viettää nyt välivuotta opiskeluista ja keskittyy töiden tekemiseen, joista uusin on tanssituntien pitäminen Tanssiopisto Uusikuussa.

“Tanssitunneilla on tarkoitus kehittää ja haastaa omia taitoja monipuolisesti ja ahkerasti, mutta ei liian vakavasti. Jos jotakin ei osaa, voi sille vähän naurahtaa ja jatkaa eteenpäin. Tunneillani on pirteä ja positiivinen tunnelma, jossa kaikkien on mukavaa tanssia. Tavoitteena on, että jokainen lähtee tunnilta hymyssä suin.”

 

 

Iina Jaakola on tanssinut ja opiskellut tanssia aktiivisesti yli 13 vuotta. Hänellä on suunnitelmissa jatkaa tanssialan opintoja lukion jälkeen. Iinan tunneilla on rento ja mukava tunnelma, ja kaikki pääsevät ilmaisemaan itseään omalla tavallaan. Hänelle on tärkeää luoda tunneille turvallinen ilmapiiri, jossa kaikki voivat olla omia itseään.