• Tanssiopisto Uusikuu
 

Opettajien esittely

Kaisu_Ulander

Kaisu Ulander

  Kaisu Ulander on toiminut opettajana Tanssiopistolla vuodesta 2001. Kaisu on valmistunut tanssijaksi Outokummun oppimiskeskuksesta keväällä 2001. Työn ohessa Kaisu on opiskellut lasten liikuntaa ja käynyt lukuisilla tanssikursseilla ja -leireillä. Vuonna 2008 Kaisu suoritti Jyväskylän avoimen yliopiston tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja vuonna 2011 hän sai päätökseen tanssi- ja liiketerapian opinnot. Vuosina 2012-2013 Kaisu suoritti Kehitysvammaisten luovan tanssin ohjaaja –koulutuksen. Toukokuussa 2017 hän valmistui opettajaksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Opettajana Kaisu pyrkii olemaan helposti lähestyttävä, reilu ja kaikille tasapuolinen. Erityisen lähellä hänen sydäntään on oppilaiden luovuuden tukeminen, olivatpa oppilaat pieniä tai isoja!

Kaisu opettaa lukuvuonna 23-24 perusopetusryhmiä Pyhäjärvellä, Haapajärvellä, Kärsämäellä ja Nivalassa.

 

Mimmi Marjamaa

  Mimmi Marjamaa on tehnyt tanssialalla töitä ympäri Suomea niin tanssijana, koreografina kuin tuomarinakin, mutta ennen kaikkea tanssinopettajana. Hän on valmistunut Oulun AMK:sta tanssinopettajaksi. Hänen päälajejaan ovat show-, nyky- ja jazztanssi. Opettamisen lisäksi Mimmi on itse kisannut menestyksekkäästi lukuisissa eri kisoissa ja hänen koreografiansa oppilaillensa ovat niittäneet mainetta valtakunnallisesti eri tanssialan tapahtumissa. Mimmille tärkeintä tanssissa on itsensä ilmaisu, eläytyminen ja tunteiden välittäminen. Unohtamatta tekniikan ja ergonimisen liikkumisen tärkeyttä, sillä tekniikka on hänen mielestään väline parempaan ilmaisuun. Mimmi pyrkii opettajana luomaan tunneilleen turvallisen ja hauskan ilmapiirin, jossa hän rohkaisee oppilaitaan ylittämään omia rajojaan. Opettajana hän työskentelee tällä hetkellä pääasiassa nykytanssin ja kuubalaisten tanssilajien parissa.

Mimmi opettaa lukuvuonna 23-24 syventävän opetuksen SO 1 ja SO 2-3 -ryhmiä sekä aikuisten nykytanssia.

Iida Lehkonen

Iida Lehkonen. Iida on mopuolinen tanssija ja tanssinopettaja, päälajeinaan Show, Jazz ja nykytanssi. Iida on tehnyt tanssinopettajan ja koreografin töitä usean vuoden ajan Etelä-Suomessa. Iidalle on kertynyt runsaasti kilpailukokemusta kansallisista ja kansainvälisiltä kilpailulavoilta niin soolo, duo ja ryhmä sarjoissa, joissa hän vaikuttaa edelleen. Iida opiskelee tällä hetkellä Oulun ammattikorkekoulussa Tanssinopettajaksi ja toimii tuntiopettajana Pohjois-Suomessa.

Opettajana Iida on energinen, helposti lähestyttävä ja kokonaisvaltainen. Tunneilla Iida pyrkii luomaan turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen voi kehittyä ja kasvaa omaa polkua pitkin. Iida haluaa jakaa tanssin iloa ja positiivista elämänasennetta oppilaillensa.Lukuvuonna 2023-2024 Iida opettaa Tanssiopisto Uusikuussa Ylivieskassa keskiviikkoisin ja torstaisin nykytanssi ja lastentanssiryhmissä sekä Jazz-tanssikurssilla Nivalassa.

Veera Haavisto. Veera on harrastanut nykytanssia yli 10 vuotta. Hän on Tanssiopisto Uusikuun pitkäaikainen tanssiopiskelija ja saanut taiteen perusopetuksen päättötodistuksen. Hänet on palkittu lukuisista omista koreografioista Uudenkuun katselmuksessa ja myös valittu Arktisiin askeliin omalla tanssilla.

Opettajana Veera painottaa luovuutta ja positiivista ilmapiiriä. Tunneilla kaikkien oman tanssityylin tutkiminen ja kehittäminen ovat tärkeitä Veeralle. Kaikenlaiseen mukaan heittäytyminen, yhdessä tekeminen ja tanssin ilo ovat hänen tunneillaan tärkeää. Veera opettaa tänä lukuvuonna lastentanssi- ja nykytanssiryhmiä Sievissä ja N 7-8 -ryhmää Nivalassa.

Enna Karppinen

Enna Karppinen

Enna Karppinen on valmistunut Rovaniemen Santasportilta liikuntaneuvojaksi vuonna 2015. Valmistumisensa jälkeen on ohjannut ja ohjaa lasten ja aikuisten liikuntaryhmiä Jokilatvan opistossa Nivalassa ja Reisjärvellä ja kokeillut itsekin monipuolisesti eri tanssilajeja. Uusimpina ryhminä hän ohjaa Jokilatvan opistossa eri ikäisten lasten ja nuorten Cheerleading- ryhmiä Nivalassa. Enna on itse aikanaan opiskellut Tanssiopisto Uusikuussa 9 vuoden ajan.

Enna on iloinen, reipas ja helposti lähestyttävä opettaja. Tunneilla jokainen saa olla omana itsenään ja kehittää omia taitoja. Tunneilla on rento ja kiva fiilis monipuolisten treenien yhteydessä.

Lukuvuonna 2023-2024 Enna opettaa lastentanssi- ja nykytanssiryhmiä Reisjärvellä.