• Tanssiopisto Uusikuu
 

Opettajien esittely

Kaisu_Ulander

Kaisu Ulander

  Kaisu Ulander on toiminut opettajana Tanssiopistolla vuodesta 2001. Kaisu on valmistunut tanssijaksi Outokummun oppimiskeskuksesta keväällä 2001. Työn ohessa Kaisu on opiskellut lasten liikuntaa ja käynyt lukuisilla tanssikursseilla ja -leireillä. Vuonna 2008 Kaisu suoritti Jyväskylän avoimen yliopiston tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja vuonna 2011 hän sai päätökseen tanssi- ja liiketerapian opinnot. Vuosina 2012-2013 Kaisu suoritti Kehitysvammaisten luovan tanssin ohjaaja –koulutuksen. Toukokuussa 2017 hän valmistui opettajaksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Kaisu opettaa lukuvuonna 2022-2023 perusopetusryhmiä Pyhäjärvellä, Haapajärvellä, Kärsämäellä sekä Nivalassa.

 

Mimmi Marjamaa

  Mimmi Marjamaa on tehnyt tanssialalla töitä ympäri Suomea niin tanssijana, koreografina kuin tuomarinakin, mutta ennen kaikkea tanssinopettajana. Hän on valmistunut Oulun AMK:sta tanssinopettajaksi showtanssin suuntautumisvaihtoehdosta ja tehnyt päätoimisesti töitä tanssinopettajana valmistuttuaan. Hänen päälajeina ovat show-, nyky- ja jazztanssi. Opettamisen lisäksi Mimmi on itse kisannut menestyksekkäästi lukuisissa eri kisoissa ja hänen koreografiansa oppilaillensa ovat niittäneet mainetta valtakunnallisesti eri tanssialan tapahtumissa. Mimmille tärkeintä tanssissa on itsensä ilmaisu, eläytyminen ja tunteiden välittäminen. Unohtamatta tekniikan ja ergonimisen liikkumisen tärkeyttä, sillä tekniikka on hänen mielestään väline parempaan ilmaisuun. Mimmi pyrkii opettajana luomaan tunneilleen turvallisen ja hauskan ilmapiirin, jossa hän rohkaisee oppilaitaan ylittämään omia rajojaan. Opettajana hän työskentelee tällä hetkellä pääasiassa nykytanssin ja kuubalaisten tanssilajien parissa.

Mimmi opettaa lukuvuonna 2022-2023 syventävän opetuksen SO 2 -ryhmää ja aikuisten nykytanssia..

Iida Lehkonen

Iida Lehkonen. Iida on mopuolinen tanssija ja tanssinopettaja, päälajeinaan Show, Jazz ja nykytanssi. Iida on tehnyt tanssinopettajan ja koreografin töitä usean vuoden ajan Etelä-Suomessa. Iidalle on kertynyt runsaasti kilpailukokemusta kansallisista ja kansainvälisiltä kilpailulavoilta niin soolo, duo ja ryhmä sarjoissa, joissa hän vaikuttaa edelleen.

Iida opiskelee tällä hetkellä Oulun ammattikorkekoulussa Tanssinopettajaksi ja toimii tuntiopettajana Pohjois-Suomessa. Kevätlukukaudella 2023 Iida opettaa tanssiopisto Uusikuussa Ylivieskassa torstaisin nykytanssi ja lastentanssiryhmissä sekä Jazz-tanssikurssilla.

Opettajana Iida on energinen, helposti lähestyttävä ja kokonaisvaltainen. Tunneilla Iida pyrkii luomaan turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen voi kehittyä ja kasvaa omaa polkua pitkin. Iida haluaa jakaa tanssin iloa ja positiivista elämänasennetta oppilaillensa.

Veera Haavisto.

Nelli Hautakangas

  Nelli Hautakangas. Nelli on opiskellut nykytanssia reilut kymmenen vuotta. Hän valmistui lukiosta viime keväänä ja viettää nyt välivuotta opiskeluista ja keskittyy töiden tekemiseen, joista uusin on tanssituntien pitäminen Tanssiopisto Uusikuussa.

“Tanssitunneilla on tarkoitus kehittää ja haastaa omia taitoja monipuolisesti ja ahkerasti, mutta ei liian vakavasti. Jos jotakin ei osaa, voi sille vähän naurahtaa ja jatkaa eteenpäin. Tunneillani on pirteä ja positiivinen tunnelma, jossa kaikkien on mukavaa tanssia. Tavoitteena on, että jokainen lähtee tunnilta hymyssä suin.”

 

 

Iina Jaakola on tanssinut ja opiskellut tanssia aktiivisesti yli 13 vuotta. Hänellä on suunnitelmissa jatkaa tanssialan opintoja lukion jälkeen. Iinan tunneilla on rento ja mukava tunnelma, ja kaikki pääsevät ilmaisemaan itseään omalla tavallaan. Hänelle on tärkeää luoda tunneille turvallinen ilmapiiri, jossa kaikki voivat olla omia itseään.