• Tanssiopisto Uusikuu
 

Oppilastiedote 3/2018

Hei tanssioppilas ja kotiväki!

Syyskausi on tanssitunneilla jo hyvässä vauhdissa. Tässä kauden asioita:

AVOIMET OVET
Tanssitunneilla on Avoimet ovet normaalin lukujärjestyksen mukaan viikolla 42 alla olevina päivinä:

Nivalan maanantain ryhmät sekä Sievin ryhmät ma 15.10
Ylivieskan tiistain ryhmät sekä Haapajärven ryhmät ti 16.10
Reisjärven ja Pyhäjärven ryhmät ke 17.10.
Ylivieskan torstain ryhmät sekä Kärsämäen ryhmät to 18.10.
Nivalan perjantain ryhmät pe 19.10.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan tanssitunteja . Opettajalta voi halutessaan kysellä tunneista ja muusta opetukseen liittyvästä.

SYYSLOMA
Syysloma on viikolla 43 eli 22.-28.10., jolloin ei ole opetusta.

UUSI OPETUSSUUNNITELMA
Tanssiopisto Uusikuun johtokunta on 14.8.2018 hyväksynyt uusien taiteen perusopetuksen valtakunnallisten perusteiden mukaisen uuden opetussuunnitelman, joka otetaan käyttöön lv. 2018-2019 alusta lukien. 1. ja 2. vuoden oppilaat opiskelevat täysin uuden opetussuunnitelman mukaisesti. Vanhempien oppilaiden osalta uusi opetussuunnitelma otetaan käyttöön soveltuvilta osin. Pääosin opintonsa loppuvaiheessa olevat oppilaat suorittavat taiteen perusopetuksen oppimäärän kuitenkin vanhan opetussuunnitelman mukaisesti.

Uuden opsin voit lukea tästä.

KÄYTÄNTÖJÄ TUNNEILLA
Varaa tunnille mukaan juomapullo, pieni nestetauko pidetään yleensä tunnin aikana. Tänä syksynä on ollut myös vessassa käyntejä etenkin lastentanssiryhmissä. Siitä tulee helposti ketjureaktio: kun yksi menee, tulee muillekin tarve. Huolehdithan, että lapsesi on käynyt vessassa ennen tunnin alkua. Valitse tunneille vaatteet, joissa on helppo liikkua. Hiukset tulee olla kiinni ja kellot sekä häiritsevät korut jätetään pois. Flunssa-aika on menossa. Sairaana kannattaa levätä kotona ja tulla tunneille kun lapsi on parantunut. 😊

Tule harjoittelemaan ja esiintymään omalla tanssillasi Uudenkuun katselmukseen 2019!

Uudenkuun katselmus 2019

Aika ja paikka: La 16.2.2019 Keskuskoulu/Vpk, Pyhäjärvi klo 10-17
Osallistumismaksu: 25 €
Maksu sisältää koko päivän ohjelman, arviointiraadin palautteen sekä lounaan (lämmin ruoka, salaatit, leivät sekä ruokajuomat).
Sisältö: Uudenkuun katselmus on kaikille avoin tanssitapahtuma, joka on suunnattu 7-20 –vuotiaille tanssioppilaille ja tanssinharrastajille. Lauantaipäivän aikana järjestetään koreografiakatselmus sekä treenitunteja/tanssiworkshoppeja. Tarkemmat sisällöt ilmoitetaan syksyn kuluessa. Seuraa tiedotteita ja tanssiopiston nettisivuja syksyn aikana.
Ilmoittautuminen: 28.1.2019 mennessä tanssiopiston nettisivujen kautta. Ilmoittautuminen avautuu 1.11. Mukaan mahtuu 25 ensin ilmoittautunutta tanssia. Työpajoihin mahtuu 60 osallistujaa.
Lisätietoja: p. 040-747 1884

UUDENKUUN KATSELMUS LA 16.2.2019
Uudenkuun katselmus järjestetään Pyhäjärvellä la 16.2.2019. Voit osallistua tekemällä oman tanssin yksin tai yhdessä muiden kanssa. Koreografian tulee olla itse tehty. Valitse sopiva musiikki ja tee koreografia, mieti asu ja mahdollinen muu rekvisiitta. Opettajaltasi voit saada apua ja vinkkejä. Tapahtumasta tiedotetaan tarkemmin vuodenvaihteen tienoilla, mutta nyt kannattaa jo laittaa päivämäärä muistiin ja ideat muhimaan. Kaikki esittäjät saavat palautteen arviointiraadilta ja muutama palkitaan kunniakirjoin ja stipendein. Tapahtuma sopii nykytanssi-ikäisille. Lastentanssi-ikäiset joutuvat vielä hieman odottamaan. Jos lastentanssioppilas on oman tanssin tekemisestä kovin innostunut, voi siitä jutella oman opettajan kanssa.

>> Tästä voi ladata tiedotteen pdf:nä

Takaisin edelliselle sivulle