• Tanssiopisto Uusikuu
 

Henkilökunta

Opettajat

Kaisu Ulander on toiminut opettajana Tanssiopistolla vuodesta 2001. Kaisu on valmistunut tanssijaksi Outokummun oppimiskeskuksesta keväällä 2001. Työn ohessa Kaisu on opiskellut lasten liikuntaa ja käynyt lukuisilla tanssikursseilla ja -leireillä. Vuonna 2008 Kaisu suoritti Jyväskylän avoimen yliopiston tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja vuonna 2011 hän sai päätökseen tanssi- ja liiketerapian opinnot. Vuonna 2013 hän sai päätökseen kehitysvammaisten luovan tanssin ohjaajan koulutuksen. Tällä hetkellä Kaisu suorittaa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa opettajan pedagogisia opintoja.

Kaisu opettaa lukuvuonna 2020-2021 perusopetusryhmiä Pyhäjärvellä, Haapajärvellä, Kärsämäellä sekä Nivalassa.

Mimmi Marjamaa on tehnyt tanssialalla töitä ympäri Suomea niin tanssijana, koreografina kuin tuomarinakin, mutta ennen kaikkea tanssinopettajana. Hän on valmistunut Oulun AMK:sta tanssinopettajaksi showtanssin suuntautumisvaihtoehdosta ja tehnyt päätoimisesti töitä tanssinopettajana valmistuttuaan. Hänen päälajeina ovat show-, nyky- ja jazztanssi. Opettamisen lisäksi Mimmi on itse kisannut menestyksekkäästi lukuisissa eri kisoissa ja hänen koreografiansa oppilaillensa ovat niittäneet mainetta valtakunnallisesti eri tanssialan tapahtumissa. Mimmille tärkeintä tanssissa on itsensä ilmaisu, eläytyminen ja tunteiden välittäminen. Unohtamatta tekniikan ja ergonimisen liikkumisen tärkeyttä, sillä tekniikka on hänen mielestään väline parempaan ilmaisuun. Mimmi pyrkii opettajana luomaan tunneilleen turvallisen ja hauskan ilmapiirin, jossa hän rohkaisee oppilaitaan ylittämään omia rajojaan. Hän toimii tällä hetkellä freelancerina niin tanssijana, tanssinopettajana, kuin koreografinakin. Opettajana hän työskentelee tällä hetkellä pääasiassa nykytanssin ja yhteisötanssin parissa.

Mimmi opettaa lukuvuonna 2020-2021 syventävän opetuksen SO 2 -ryhmää.

Toimihenkilöt

Rehtori Kim Oja
Jokilatvan opiston (Nivalan, Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven alueella toimiva kansalaisopisto) rehtori Kim Oja toimii Tanssiopisto Uusikuun  rehtorina.

Toimistosihteeri Sari Laukkanen
vastaa  Tanssiopisto Uusikuun toimiston hoidosta.