• Tanssiopisto Uusikuu
 

Lukuvuoden 2019-2020 lukujärjestys on valmistunut

Lukujärjestys

Lukuvuoden 2019-2020 lukujärjestys on valmistunut. Voit lukea lukujärjestystä pdf-muodossa tai suoraan tanssiopiston www-sivujen etusivulta pudotusvalikoista painamalla paikkakunnan edessä olevaa nuolta.

Lukuvuoden opetus käynnistyy viikolla 35 eli ma 26.8.2019.

Opettajakunta

Tanssiopiston opettajakunta on vahvistunut, kun Iiris Peuraniemi valittiin toukokuussa avoinna olleeseen päätoimisen opettajan vakinaiseen tehtävään. Muina opettajina jatkavat tutusti Kaisu Ulander toisena päätoimisena opettajana ja Anastasia Tsekoura sekä Mimmi Marjamaa tuntiopettajina. Tarkemmin opettajiin voit tutustua Opettajien esittely -sivulla.

Uudet ryhmänimet käyttöön

Viikoittaisten perusopetusryhmien nimet on päivitetty vastaamaan uutta opetussuunnitelmaa. Ryhmänimet ja ryhmien ikärajat ovat seuraavat:
Lastentanssi 1, 4-5 -vuotiaat
Lastentanssi 2, 6-7 -vuotiaat
Nykytanssi 1-2, 7-8 -vuotiaat
Nykytanssi 3-4, 9-10 -vuotiaat
Nykytanssi 5, 11 -vuotiaat
Nykytanssi 6, 12 -vuotiaat
Nykytanssi 7-8, yli 13- vuotiaat
Syventävä opetus 1, 12 v.
Syventävä opetus 2, 13 v.
Syventävä opetus 3, 14 v.

Oheinen kaavakuva havainnollistaa uuden opetussuunnitelman rakennetta ja opintokokonaisuuksia. Kuvaa klikkaamalla saat sen täysikokoisena uuteen ikkunaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opintojen jatkamisilmoitukset

Opintojen jatkamisilmoitukset piti jättää 26.4.2019 näiden sivujen kautta. Mikäli jatkamisilmoitus on vielä tekemättä, voit tehdä sen edelleenkin, mutta vain puhelimitse soittamalla toimistoon puh. 040 747 1884 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto(ät)tanssiopistouusikuu.fi.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen

LUKUVUODELLE 2019-2020 UUSIEN OPPILAIDEN ilmoittautuminen tapahtuu näiden sivujen kautta. Valitse ensin paikkakunta, jonka ryhmiin haluat ilmoittaa lapsesi. Perusryhmiin voivat ilmoittautua 4-20-vuotiaat lapset.

SYVENTÄVÄÄN OPETUKSEEN ilmoittaudutaan sille varatulla omalla lomakkeella (viimeinen lomake listassa). Syventävät opinnot soveltuvat yli 10-vuotiaille, edellyttävät aiempia tanssiopintoja ja johonkin perusryhmään osallistumista.

Lisätietoja ilmoittautumisesta saa puh. 040 747 1884 tai toimisto(ät)tanssiopistouusikuu.fi .

Tanssiopisto Uusikuu toivottaa kaikki vanhat oppilaat ja uudet oppilaat tervetulleiksi aloittamaan tanssiopintoja elokuussa. Sitä ennen vietämme ansaittua lomaa toivottavasti aurinkoisessa ja lämpimässä säässä!

Takaisin edelliselle sivulle