• Tanssiopisto Uusikuu
 

Oppilastiedote 1/2016

Hei tanssioppilaat ja kotiväki!

Tästä voit lukea tiedotteen pdf:nä
>> Oppilastiedote 1/2016, kevättiedote

Valoisa kevätkausi on hyvässä vauhdissa. Tässä kauden tapahtumia:

Uudenkuun katselmus la 27.2.2016

Uudenkuun katselmus lähestyy. Omien tanssien tekeminen onkin jo hyvässä vauhdissa. Tapahtumaan voi ilmoittautua 11.2. saakka, joten vielä ehdit mukaan. Tapahtumaan voi osallistua, vaikka et tekisikään omaa tanssia. Lisätiedot https://www.tanssiopistouusikuu.fi/uudenkuun-katselmus-2016/

Vanhempia ja kotiväkeä toivotaan yleisöksi. Ystävät ja kaverit ovat myös tervetulleita. Katselmuksen (alk. klo 14.00) pääsyliput aikuisilta 5€, alle 18 v. vapaa pääsy.

Avoimet ovet

Tanssitunneilla on avoimet ovet kaikilla opistomme paikkakunnilla viikolla 9 eli 29.2.-4.3. Tunnit pidetään normaalin aikataulun mukaan. Kotijoukot ja kaikki kiinnostuneet, olette lämpimästi tervetulleita seuraamaan tunteja!

Talviloma

Talviloma on viikolla 10 eli 7.-13.3. Silloin ei ole opetusta.

Kevätnäytökset 2016

Tanssiopiston perinteinen kevätnäytöskiertue toteutetaan alla olevina päivinä. Merkitse kalenteriisi oma näytöspäiväsi. Kannattaa ilmoittaa päivämäärä myös koulullesi, jotta vältytään samaan aikaan luokkaretkiltä, kokeilta ym.

su 15.5. Haapajärvi, Monitoimitalo klo 17.00/ Haapajärven ja Reisjärven oppilaat ja syventävät ryhmät

ma 16.5. Kärsämäki, Frosteruksen koulu klo 18.00/ Kärsämäen oppilaat ja syventävät ryhmät

ti 17.5. Nivala, Jäähalli klo 18.00/Nivalan oppilaat ja syventävät ryhmät

to 19.5. Pyhäjärvi, Vpk:n teatteri klo 18.00/Pyhäjärven oppilaat ja syventävät ryhmät

pe 20.5. Ylivieska, Akustiikka klo 18.00/Ylivieskan ja Sievin oppilaat ja syventävät ryhmät

Lisäksi näytöksissä nähdään oppilaiden omia tansseja, joilla he ovat osallistuneet Uudenkuun katselmukseen.

Esitysten harjoitukset ovat jo käynnissä. On tärkeää välttää turhia poissaoloja, näin harjoittelu sujuu mielekkäämmin kaikkien kannaltaJ. Jos et pääse osallistumaan näytökseen, ilmoita siitä pikimmiten omalle opettajallesi, jotta se osataan ottaa huomioon koreografiaa tehdessä.

Kevätnäytöspäivien harjoitusaikataulu jaetaan myöhemmin keväällä. Kullakin ryhmällä on harjoitus päivällä/iltapäivällä ja esitys illalla näytöksessä. Isompien oppilaiden on hyvä varautua harjoittelemaan omaa esitystään päivällä. Lastentanssiryhmien harjoitus pyritään saamaan iltapäivälle. Harjoitusaikataulu tehdään huhtikuun ensimmäisellä viikolla. Isot oppilaat huom! Mikäli et mitenkään pääse harjoittelemaan päivällä, ilmoita siitä opettajallesi hyvissä ajoin ennen aikataulun tekoa.

Puhelimet tanssituntien aikana

Oppilaiden puhelimet tulee olla suljettuina tai ainakin äänettömällä tanssituntien aikana. Puhelimen voi ottaa mukaan saliin, mikäli ei halua jättää sitä pukuhuoneeseen, mutta puhelinta ei saa käsitellä tuntien aikana. Näin kaikilla on mukavampaa.

Juomapulloihin vain vettä

Mikäli otat juomapullon mukaan tunnille, täytäthän sen vain vedellä.

To 25.2. klo 18.00 Tanssin taitajat estradilla, Ylivieskatalo Akustiikka

Akustiikkaan on tulossa tanssiesitys, joka kannattaa mahdollisuuksiesi mukaan käydä katsomassa. Rimpparemmi esittää Hölmöläisten tarinan, joka pohjautuu tuttuihin kansantaruihin ja sopii koko perheelle. Suomen pohjoisin ammattitanssiteatteri Rimpparemmi on ainutlaatuinen sekoitus suomalaista kansantanssia ja nykytanssia. Liput Tanssiopisto Uusikuun oppilaille 5€, vanhemmille 10€. Liput Akustiikasta puh. 044 4294 545, netistä ei voi ostaa näitä erikoishintaisia lippuja. Tanssiopisto Uusikuun oppilaille liput 5€ ja vanhemmille 10€. Liput Akustiikasta, näitä ei voi ostaa netistä, koska saimme erikoistarjouksen.

Suomen pohjoisin ammattitanssiteatteri Rimpparemmi on ainutlaatuinen sekoitus suomalaista kansantanssia ja nykytanssia. Kansantanssin karhea ilmaisuvoima yhdistettynä nykytanssin virtaavuuteen luo tanssiteatteria, joka koskettaa, puhuttelee ja viihdyttää. Teatterin neljä ammattitanssijaa ja kaksi muusikkoa muodostavat yhteen hitsaantuneen ryhmän, joka heittäytyy esityksiin vimmalla ja lämminhenkisyydellä.

HÖLMÖLÄISET KomppaRemminNiemen kylään tupsahtaa eräänä päivänä neljä kulkijaa ja siitä se tohina alkaa! Uudet tulokkaat kummastuttavat erikoisilla tavoillaan ja tempauksillaan. Sepä kyläläisiä vasta ihmetyttääkin, kun Hölmöläiset onnistuvat päättömissä pyrkimyksissään.

Hölmöläiset on koko perheen esitys, joka perustuu tuttuihin kansantarinoihin.

Koreografiasta vastaa lastenkulttuurin valtionpalkinnon saanut Riku Immonen.

Tanssiopisto Uusikuun oppilaille liput 5€ ja vanhemmille 10€. Liput Akustiikasta, näitä ei voi ostaa netistä, koska saimme erikoistarjouksen Tanssiopisto Uusikuun oppilaille liput 5€ ja vanhemmille 10€. Liput Akustiikasta, näitä ei voi ostaa netistä, koska saimme erikoistarjouksen

Aurinkoista kevätkautta ja tanssiniloa,
toivottaa Tanssiopiston väki

Takaisin edelliselle sivulle