• Tanssiopisto Uusikuu
 

Uudenkuun katselmus 2016

Katselmus2016_300x429

Klikkaa kuvaa, niin saat täysikokoisen version näyttöön

Uudenkuun katselmus on kaikille avoin tanssitapahtuma, joka on suunnattu 7-20 –vuotiaille tanssioppilaille ja tanssinharrastajille. Lauantaipäivän aikana järjestetään koreografiakatselmus sekä treenitunteja/tanssiworkshoppeja.

Katselmukseen voi osallistua soolo-, duo- ja/tai ryhmäkoreografialla.  Tavoitteena on tehdä oma tanssi joko yksin tai ryhmässä. Koreografian suositeltu pituus ikäluokittain on 7-9v/1.5-2min, 10-12v/2-3min, 13v-/3.5-4min. Teosta on syytä harjoitella säännöllisesti ennen tapahtumaa. Opettajat auttavat oppilaita tanssin tekemisessä mielellään. Tanssin voi näyttää tunnilla ja saada vinkkejä asun, musiikin ja kaiken tarpeellisen suhteen. Oman tanssin tekeminen ja esittäminen on antoisa kokemus, josta riittää iloa pitkään! Tartu rohkeasti tähän tilaisuuteen! Vaikuttavimmat palkitaan pienellä stipendillä tai kunniakirjalla. Kaikki teokset saavat arviointiraadilta palautteen. Palaute lähetetään s-postilla tapahtuman jälkeen.

Päivä sisältää:
Treenitunnit kaikille osallistujille klo 10.00-12.30, Keskuskoulu os. Tunturitie 1, 86800 Pyhäsalmi
Lounastauko 12.30-13.30 (lounas osallistumismaksun maksaneille Keskuskoululla)
Katselmus klo 14.00 Vpk:n teatterilla, os. Palotie 4, 86800 Pyhäsalmi
Improkisa katselmuksen arviointitauolla
Raadin palaute ja palkinnot noin klo 17.45-

Treenituntien opettajat ovat  Teemu Tuohimaa (tanssitaiteilija ja katutanssinopettaja Oulusta mm. Citydance, lajina katutanssi/street dance) ja Maria Aho (tanssinopettaja AMK, lajina jazz/showtanssi).

Arviointiraadissa ovat: Maria Aho (tanssinopettaja AMK), Teemu Tuohimaa (tanssinopettaja), Noora Oertel (tanssija, tanssinohjaaja) ja Oona Vaitiniemi (tanssinharrastaja ja useiden omien tanssien tekijä).

Voit osallistua tekemällä oman tanssin tai tulla mukaan treenitunneille ja yleisöksi katselmukseen. Kaikkien osallistujien kuitenkin oletetaan osallistuvan koko päivään. Tapahtuma ei ole varsinaisesti tarkoitettu lastentanssi-ikäisille, mutta mikäli kovasti haluat oman tanssin tehdä, voit jutella siitä opettajasi kanssa.

Omaa tanssia voi harjoitella ja saada apua sen tekemiseen Vpk:n esiintymistilassa pe 12.2 klo 13-17 ja pe 19.2 klo 13-17.  Sovi ja varaa aika Kaisu-opettajalta mieluiten tuntien aikana tai numerosta 050-5389266.

ILMOITTAUTUMINEN PAPERILOMAKKEELLA TAI NETIN KAUTTA

Tiedotteen liitteenä on ilmoittautumislomake, joka osallistujien tulee palauttaa omalle opettajalle tai toimistoon torstaihin 11.2.2016 mennessä.
>> Tästä voit tulostaa ilmoittautumislomakkeen

Voit myös ilmoittautua katselmukseen netin kautta
>> Tästä pääset ilmoittautumaan netin kautta.

HUOM! Mikäli osallistut katselmukseen OMALLA TANSSILLA, sinun täytyy täyttää myös paperinen lomake, pelkkä netti-ilmoittautuminen ei riitä.

Osallistumismaksu on 25€/osallistuja ja se laskutetaan etukäteen. Maksu sisältää koko päivän ohjelman, arviointiraadin palautteen sekä lounaan (sis. lämminruoka, salaatit, leivät ja levitteen sekä ruokajuomat).

Katselmuksen (27.2. klo 14.00) pääsyliput aikuisilta 5€, alle 18 v. vapaa pääsy. Vanhempia ja kotiväkeä toivotaan yleisöksi. Ystävät ja kaverit ovat myös tervetulleita. Liput paikanpäältä alk. klo 13.30. Kahvio palvelee väliajalla, varaa pientä rahaa mukaan.

Tervetuloa mukaan!!

Takaisin edelliselle sivulle