• Tanssiopisto Uusikuu
 

Katselmus 2020 ilmoittautuminen on avattu!

Uudenkuun katselmus on avoin tanssitapahtuma, joka on suunnattu 7-20 –vuotiaille tanssioppilaille ja tanssinharrastajille.

Katselmus järjestetään Pyhäjärvellä su 16.2.2020.

Päivän aikana järjestetään koreografiakatselmus sekä treenitunteja/tanssiworkshoppeja.

Katselmukseen voi osallistua soolo-, duo- ja/tai ryhmäkoreografialla. Tavoitteena on tehdä oma tanssi joko yksin tai ryhmässä. Oma tanssi tarkoittaa sinun itsesi tai ryhmäsi tekemää koreografiaa.

Koreografian suositeltu pituus ikäluokittain on 7-9v/1.5-2min, 10-12v/2-3min, 13v-/3.5-4min. Teosta on syytä harjoitella säännöllisesti ennen tapahtumaa. Tanssin voi näyttää tunnilla opettajalle ja saada vinkkejä asun, musiikin ja kaiken tarpeellisen suhteen. Oman tanssin tekeminen ja esittäminen on antoisa kokemus, josta riittää iloa pitkään! Tartu rohkeasti tähän tilaisuuteen!

Vaikuttavimmat palkitaan stipendillä. Kaikki teokset saavat arviointiraadilta palautteen. Palaute lähetetään sähköpostilla noin 10 päivän sisällä tapahtuman jälkeen.

TARKEMPI OHJELMA ILMOITETAAN SYKSYN KULUESSA HETI KUN LOPULLINEN OHJELMA ON VALMIS.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 28.1.2020 mennessä
>> Ilmoittautumaan pääset tästä

Lisätietoja: p. 040-747 1884

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu on 25 €. Maksu sisältää koko päivän ohjelman, arviointiraadin palautteen sekä lounaan (lämmin ruoka, salaatit, leivät sekä ruokajuomat).

Tervetuloa mukaan!!

Takaisin edelliselle sivulle