• Tanssiopisto Uusikuu
 

Lämmin kiitos Uudenkuun katselmuksen osallistujille

Uudenkuun katselmus on saatu onnellisesti päätökseen. Saimme nähdä onnistumisen iloa, venymistä ja hyvää meininkiä. Tämän vuoden tapahtumassa nähtiin poikkeuksellisen paljon taiteen paloa ja taiteellista lahjakkuutta. Hienoja nuoria ja lapsia on alueellamme.

Tapahtuma alkoi perjantaina nykytanssin työpajalla aikuisille ja nuorille. Kurssin ohjasi Täydenkuun tanssien taiteellinen johtaja Alpo Aaltokoski. Näin myös aikuiset pääsivät osalliseksi tanssin paloon.

Lauantaina Johannes “Hatsolo” Hattunen ja Mimmi Marjamaa tsemppasivat nuoria osallistujia showtanssin ja streetin työpajoissa.

Iltapäivällä nähtiin omien koreografioiden katselmus, jossa kaikki esitykset olivat onnistuneita. Oma tanssi on jännittävä kokemus, joka palkitsee tekijänsä. Esitysten jälkeen olikin mukava irrotella Jameissa.

Kiitos kaikille osallistujille: lapsille, nuorille, aikuisille, huoltajille ja yleisölle. Iso kiitos tekijöille ja talkooväelle.

Raati jakoi stipendejä erityisen vaikuttaville esityksille. Stipendin (50€) saajat ovat:

Kissa, Fanni Rautakoski
Unien maille, Joanna Kekäläinen
Hope, Aada Riikonen
Pakkasviima, Emilia lappalainen
Behind the scenes, Veera Haavisto
Out, Juuso Qvick
Pinnan alla, Saaga Kahelin

Kurjenpolvet ry ja Taideosuuskunta Tanssiaitat lahjoittivat kannustusstipendin (50€) omassa tanssissa ilahduttavasti välittyneestä taiteen kosketuksen läsnäolosta. Stipendin sai Veera Haavisto teoksellaan Behind the scenes.

 
Improkisan voittajat:

sarja alle 11v. Joanna Kekäläinen
sarja yli 11v. Aada Riikonen

Tapahtuman kuvia löydät kuvagalleriasta https://www.tanssiopistouusikuu.fi/kuvagalleria/

 

Takaisin edelliselle sivulle