• Tanssiopisto Uusikuu
 

Uudenkuun katselmus la 28.3., tiedote ja ilmoittautuminen

>> ilmoittautumislomake

>> Katselmuksen juliste

Uudenkuun katselmukseen oppilaat voivat tehdä oman tanssin joko yksin tai ryhmässä. Koreografian suositeltu pituus ikäluokittain on 7-9v/1.5-2min, 10-12v/2-3min, 13v-/3.5-4min. Teosta on syytä harjoitella säännöllisesti ennen tapahtumaa. Opettajat auttavat oppilaita tanssin tekemisessä mielellään. Tanssin voi näyttää tunnilla ja saada vinkkejä asun, musiikin ja kaiken tarpeellisen suhteen. Oman tanssin tekeminen ja esittäminen on antoisa kokemus, josta riittää iloa pitkään! Tartu rohkeasti tähän tilaisuuteen!

Jttt ry on vuosittain järjestänyt Omat tanssit –tapahtuman jo kahden vuosikymmenen ajan. Tänä vuonna he keskittyvät muihin haasteisiin. Oppilaiden keskuudessa on edelleen laaja into oman tanssin tekemiseen, joten haluamme tarjota katselmuksen merkeissä tähän mahdollisuuden.

Päivä sisältää:
Treenitunnit kaikille osallistujille klo 10.00-12.30, Ikosen koulu os. Pyhäjärventie 4, 86800 Pyhäsalmi
Lounastauko 12.30-13.30 (lounas kaikille osallistumismaksun maksaneille Ikosen koululla)
Katselmus klo 14.00 Vpk:n teatterilla, os. Palotie 4, 86800 Pyhäsalmi
Improkisakatselmuksen arviointitauolla

Treenituntien opettajat ovat  Anastasia Tsekoura ja Maria Aho

Arviointiraadissa ovat Maria Aho (tanssinopettaja AMK, Uusikuun oppilaille tuttu), Hanna Siren (tanssinopettaja AMK), Jari Joutsenvaara (ansioitunut tanssinystävä ) ja Pinja Varis (useissa omissa tansseissa menestynyt).

Osallistumismaksu on 25€/osallistuja ja se laskutetaan etukäteen. Maksu sisältää koko päivän ohjelman sekä lounaan (sis. lihapataa, keitettyä riisiä, lämmin kasvislisäke, fetajuustosalaattia, jälkiruoan, leivät ja levitteen sekä ruokajuomat).Voit osallistua tekemällä oman tanssin tai tulla mukaan treenitunneille ja yleisöksi katselmukseen. Kaikkien osallistujien kuitenkin oletetaan osallistuvan koko päivään. Tapahtuma ei ole tarkoitettu lastentanssi-ikäisille oppilaille, mutta he ovat tervetulleita yleisöksi katselmukseen alk. klo 14.

Katselmuksen (28.3. klo 14.00) pääsyliput aikuisilta 5€, alle 18 v. vapaa pääsy. Vanhempia ja kotiväkeä toivotaan yleisöksi. Ystävät ja kaverit ovat myös tervetulleita.

Tiedotteen liitteenä on ilmoittautumislomake, joka kaikkien osallistujien tulee palauttaa ensisijaisesti omalle opettajalle tai toimistoon to 12.3. mennessä. Lomakkeen voi tulostaa myös tästä.

Syventävät ryhmät:
Myös syventävien ryhmien oppilaiden tulee ilmoittautua tapahtumaan ilmoittautumislomakkeella. Syventävissä ryhmissä olevien osallistumismaksu on 10€.

Syventävät ryhmät 1 ja 2 eivät harjoittele katselmuspäivänä 28.3. Nivalassa.
Syventävä ryhmä 3:lla tunnit ovat normaalisti su 29.3.

Omaa tanssia voi harjoitella ja saada apua sen tekemiseen Vpk:n esiintymistilassa pe 20.3. ja pe 27.3. klo 13-17. Sovi ja varaa aika Kaisu-opettajalta mieluiten tuntien aikana tai numerosta 050-5389266.

Lämpimästi tervetuloa Uudenkuun katselmukseen!

Takaisin edelliselle sivulle