• Tanssiopisto Uusikuu
 

Tanssinopettajaa haetaan

Tanssiopisto Uusikuu on vuonna 1993 perustettu tanssin taiteen perusopetusta järjestävä oppilaitos. Tanssiopistoa ylläpitää Pyhäsalmen Tanssi ry, joka järjestää vuosittain myös Full Moon Dance -festivaalin ja on osa Pohjoista tanssin aluekeskusta.

Tanssiopisto Uusikuu järjestää opetusta seitsemän kunnan alueella: Haapajärvellä, Kärsämäellä, Nivalassa, Pyhäjärvellä, Reisjärvellä, Sievissä ja Ylivieskassa. Oppilaita on vuositasolla runsaat 400 ja opetusta järjestetään runsaat 1.700 tuntia. Talouden perusta on valtionosuudessa, kuntien vuotuisessa tuessa ja oppilasmaksuissa.

Haemme joukkoomme 1.8.2022 alkaen TANSSINOPETTAJAA VAKINAISEEN työsuhteeseen. Valitun kanssa tehdään työsopimus 1.8.2022 alkaen. Opetustehtäviin kuuluu erityisesti lastentanssi- ja nykytanssiryhmien sekä muiden opetussuunnitelmaan kuuluvien opintojen ja ryhmien ohjaaminen.

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan Tanssinopettajien työehtosopimusta.

Edellytämme hakijalta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 20 §:n mukaista kelpoisuutta. Odotamme hakijalta vahvaa pedagogista osaamista ja innostavaa otetta opetustyöhön. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä, koska opetusta on usealla paikkakunnalla.

Opisto ja sen opettajat ovat festivaalin yhteistyökumppaneita. Opettajalla on mahdollisuus kehittää yhteistyötä festivaalin kanssa. Festivaali tukee opiston opettajia pedagogisen- ja taiteellisen työn kehittämisessä. Opistossamme pääset tekemään opiston omia tanssituotantoja alusta loppuun saakka yhteistyössä muiden opettajien ja toimijoiden kanssa.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo tulee lähettää 16.5.2022 klo 15.00 mennessä osoitteella kim.oja@haapajarvi.fi.

Lisätietoja TANSSINOPETTAJAN toimesta antavat
– Rehtori Kim Oja, puh. 044 4456 167, kim.oja@haapajarvi.fi
– Toiminnanjohtaja Taina Ala-Ketola, puh. 044 427 2099, taina@fullmoondance.fi
– Toimistosihteeri Sari Laukkanen, puh. 040 747 1884, sari.laukkanen@tanssiopistouusikuu.fi

Tarkempia tietoja opistosta voi lukea osoitteessa https://www.tanssiopistouusikuu.fi

Takaisin edelliselle sivulle