• Tanssiopisto Uusikuu
 

Syyslukukausitiedote

AVOIMET OVET

Tanssitunneilla on perinteiset Avoimet ovet normaalin lukujärjestyksen mukaan viikolla 42 alla olevina päivinä:

Nivalan maanantain ryhmät sekä Sievin ryhmät                    ma 18.10

Ylivieskan tiistain ryhmät sekä Haapajärven ryhmät            ti 19.10

Reisjärven ja Pyhäjärven ryhmät sekä Nivalan N6-7             ke 20.10.

Ylivieskan torstain ryhmät sekä Kärsämäen ryhmät             to 21.10.

Tervetuloa kotijoukot seuraamaan tunteja. Opettajalta voi halutessaan kysellä tunneista ja muusta opetukseen liittyvästä. Avoimissa ovissa noudatetaan ajankohtaisia hygienia- ja maskisuosituksia.

Kaikkia vierailijoita pyydetään huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta. Yli 12-vuotiaita suositellaan edelleen käyttämään maskeja. Käyttö on kuitenkin vapaaehtoista.

Oppilailta ei edellytetä maskin käyttöä.  

SYYSLOMA

Syysloma on viikolla 43 eli 25.-31.10, jolloin ei ole opetusta.

TANSSIHISTORIA  -KURSSI

Opettaja: Mimmi Marjamaa

La 06.11.2021 14:00 – 15:30  Etäluento Zoomin kautta
La 20.11.2021 14:00 – 15:30  Etäluento Zoomin kautta

Kevään luentopäivät ilmoitetaan myöhemmin.

Tanssiopisto Uusikuu järjestää nyt ensimmäisen opetussuunnitelman teemaopintoihin kuuluvan opintokokonaisuuden. Tanssiopisto järjestää opintokokonaisuus 9:n, joka on opetussuunnitelmassa nimellä ”Tutkin ja tulkitsen – tanssitietous ja -historia”. Opintojakso 9 kuuluu pakollisiin teemaopintoihin kaikille tanssioppilaille ja se suoritetaan jossakin opintojen (opintovuosien 3-8 aikana) vaiheessa. Kurssi on tanssiopiston perustuntien oppilaille maksuton.

Opetussuunnitelman mukaisesti Tanssihistoria -kurssille voivat ilmoittautua yli 10-vuotiaat oppilaat.

NYT SINULLA ON SIIS OIVALLINEN TILAISUUS SUORITTAA ENSIMMÄINEN PAKOLLINEN TEEMAOPINTOJEN OPINTOKOKONAISUUS! Tartu tähän tilaisuuteen kiinni.

Ilmoittautuminen: 1.11. mennessä soittamalla opiston toimistoon 040 747 1884 tai netin  kautta. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiin osallistumislinkin.

UUDENKUUN KATSELMUS SU 13.2.2022

Uudenkuun katselmus järjestetään Pyhäjärvellä su 13.2.2022. Voit osallistua tekemällä oman tanssin yksin tai yhdessä muiden kanssa. Koreografian tulee olla itse tehty.  Valitse sopiva musiikki ja tee koreografia, mieti asu ja mahdollinen muu rekvisiitta. Musiikkivalintaa kannattaa miettiä ja suosia muita kuin ”hittibiisejä”. Opettajaltasi voit saada apua ja vinkkejä, myös musiikkivalintaan. Tapahtumasta tiedotetaan tarkemmin vuodenvaihteen tienoilla, mutta nyt kannattaa jo laittaa päivämäärä muistiin ja ideat muhimaan. Kaikki esittäjät saavat palautteen arviointiraadilta ja muutama palkitaan kunniakirjoin ja stipendein. Tapahtuma sopii nykytanssi-ikäisille. Lastentanssi-ikäiset joutuvat vielä hieman odottamaan. Jos lastentanssioppilas on oman tanssin tekemisestä kovin innostunut, voi siitä jutella oman opettajan kanssa.

La 12.2. järjestetään mahdollisuuksien mukaan kursseja. Näistä tiedotetaan lähempänä lisää.

WHATSAPP -RYHMÄT

Useimmille ryhmille on perustettu oma WhatsApp-ryhmä. Siihen voivat liittyä ryhmän lapset ja halutessaan myös huoltajat. WhatsApp -ryhmä ei ole ainoa tiedotuskanava, vaan huoltajille lähetetään edelleen tekstiviestejä ja sähköpostia tanssiopiston toiminnasta.

KÄYTÄNTÖJÄ TUNNEILLA

Varaa tunnille mukaan juomapullo, pieni nestetauko pidetään yleensä tunnin aikana. Huolehdithan, että lapsesi on käynyt vessassa ennen tunnin alkua ja pessyt kädet. Valitse tunneille vaatteet, joissa on helppo liikkua. Hiukset tulee olla kiinni ja kellot sekä häiritsevät korut jätetään pois. Flunssa-aika on menossa. Sairaana kannattaa levätä kotona ja tulla tunneille, kun lapsi on parantunut.  Pienikin flunssaoire edellyttää kotiin jäämistä. 😊

Olethan mukana tunneilla säännöllisesti, niin harjoitukset etenevät jouhevasti.

Hyvää ja aurinkoista syyskautta toivottaa Tanssiopiston väki

Takaisin edelliselle sivulle