• Tanssiopisto Uusikuu
 

Lukuvuoden 18-19 lukujärjestys on julkaistu!

Lukuvuoden 2018-2019 on saatu valmiiksi ja julkaistu tänään 31.7.2018.

Lukujärjestyksen pohjana on pidetty edellisen lukuvuoden lukujärjestystä. Opettajavaihdosten vuoksi joitakin muutoksia on toki jouduttu tekemään. Anastasia Tsekoura jää äitiyslomalle lv. 18-19. Hänen tilalleen opettajaksi on valittu Maria Kouvalainen perusopetuksen ryhmiin ja Elina Tähtelä SO 2B ja SO 3 -ryhmiin. Opettajaesittelystä voit lukea heistä tarkempia tietoja.

Haapajärven lukujärjestys on pysynyt pääosin ennallaan. Opetuspäivä on edelleen tiistai ja paikkana Tiiton koulu. Opettajana jatkaa tutusti Kaisun Ulander.

Kärsämäen lukujärjestys on samoin pysynyt pääosin ennallaan. Opetuspäivä on torstai ja paikkana Frosteruksen koulu. Opettajana jatkaa tutusti Kaisun Ulander.

Nivalan opetus on jaettu maanantaille ja perjantaille. Opetuspaikkana on molempina päivinä Kyösti Kallion koulu. Kaisu Ulander opettaa maanantaina lastentanssi 1 ja 2 sekä nykytanssi 1 -ryhmiä. Maria Kouvalainen opettaa perjantaina nykytanssi 2, nykytanssi 3 ja nykytanssi 4-5 -ryhmiä.

Pyhäjärven lukujärjestys on pysynyt pääosin ennallaan. Opetuspäivä on edelleen keskiviikko ja paikkana Ikosen koulu. Opettajana jatkaa tutusti Kaisun Ulander.

Reisjärven lukujärjestys on samoin pysynyt aikataulullisesti ennallaan. Opetuspäivä on edelleen keskiviikko ja paikkana Niemenkartanon koulu. Opettajana toimii Maria Kouvalainen.

Sievin opetukset on keskitetty maanantaille. Opetuspaikka on tutusti Miitin sali. Opettajana toimii Maria Kouvalainen.

Ylivieskan opetukset ovat tulevana lukuvuonna tiistaina ja torstaina. Tiistain opetukset järjestetään Kiviojan koululla (lastentanssi 1 ja 2 sekä nykytanssi 3 ja nykytanssi 4). Torstain opetukset (nykytanssi 1, nykytanssi 2 ja nykytanssi 5) järjestetään Ysolla. Opettajana Ylivieskan ryhmissä toimii Maria Kouvalainen.

Syventävän opetuksen ryhmät SO 2B ja SO 3 on siirretty järjestettäväksi Ylivieskassa Katajan koululla. Syy siirtoon on se, että tulevana lukuvuonna näissä ryhmissä opettajana toimii Elina Tähtelä, joka kulkee Oulusta käsin junalla.

Syventävän opetuksen ryhmä 2A järjestetään edelleen Pyhäjärvellä. Tämän ryhmän opettaja on vielä hakusessa, mutta eiköhän me tähänkin ryhmään hyvä opettaja löydetä.

Tästä pääset lukemaan lv. 2018-2019 lukujärjestyksen pdf:nä >>

Tästä linkistä pääsee ilmoittamaan uuden oppilaan >>

Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta kanssamme!

Takaisin edelliselle sivulle