• Tanssiopisto Uusikuu
 

Kuplat -juhlat 22.7.2023

Hei tanssioppilas ja kotiväki!

Menemme yhdessä katsomaan Täydenkuun tanssit -festivaalin esityksen nimeltään Kuplat -juhlat la 22.7. klo 17-19.

Esitys pidetään Hotelli Pyhäsalmessa os. Ollintie 19, 86800 Pyhäsalmi. Tavataan Hotelli Pyhäsalmen edessä klo 17, josta lähdemme yhdessä kiertämään esitystilaa. Lastentanssilaiset ja pienet oppilaat tarvitsevat huoltajan mukaan. Päätämme esityskierroksen viim. klo 19. Kierroksella mukana yhdessä oppilaiden ja muun yleisön kanssa ovat Kaisu Ulander ja Sari Laukkanen.

Kuplat-Juhlat on maaginen, rituaalinomainen ja yhteisöllinen esityksen, konsertin sekä juhlien välimaastossa syntyvä monitaiteellinen tapahtuma, joka nähdään Täydenkuun Tanssit -festivaalilla Pyhäsalmen hotellissa la 22.7.2023. Työryhmä ottaa hotellin piha-alueineen haltuunsa ja rakentaa neljätuntisen kokonaisuuden, joka yhdistää tanssia, nykysirkusta, musiikkia, radiolähetyksen, piirtämistä sekä yllätyksiä.

Monitaiteellinen yli kymmenen taiteilijan rakentama esitystapahtuma toteutetaan yhteistyössä Kuplat-Juhlat työryhmän, Sari Palmgren & Co:n, Tanssiryhmä Off/Balancen ja nykysirkusryhmä Agit-Cirkin kanssa. Tapahtuman kokonaissuunnittelijoina toimivat äänisuunnittelija Tuomas Norvio ja koreografi Sari Palmgren.

Kuplat-Juhlat alkaa klo 17 kaikenikäisille sopivana esitystapahtumana ja jatkuu enemmän aikuisille suunnattuna tapahtumana klo 21 saakka. Yleisö voi kokea omaehtoisesti alati muuttuvan esityksen. Voit tulla, liikkua vapaasti, mennä ja tulla uudelleen. Tervetuloa oleilemaan, kokemaan ja astumaan uuteen aikaan! Lisätietoa esityksestä www.fullmoondance.fi

Esitykseen on vapaa pääsy, mutta ilmoittautuminen tarvitaan. Ilmoittaudu 17.7. mennessä TÄSTÄ.

Kaikki mukaan ja tervetuloa!

Terv. Tanssiopisto Uusikuun väki

Takaisin edelliselle sivulle