• Tanssiopisto Uusikuu
 

KORONARAJOITUKSET JATKUVAT 1.2.2021 SAAKKA

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 12.1.2021, että koronasuosituksia ja -rajoituksia jatketaan ainakin 1. helmikuuta saakka. Koronaepidemia on Pohjois-Pohjanmaalla leviämisvaiheessa. Lisää ajankohtaista tietoa Pohjois-Pohjanmaan koronatilanteesta ja suosituksista voi lukea Oyskorona -sivulta.

Opetuksen järjestäminen 18.1.-1.2.2021

Voimassa olevien koronarajoitusten johdosta Tanssiopisto Uusikuun jäsenkunnat ovat pääosin sulkeneet opiston käytössä olevat opetustilat 1.2.2021 saakka. Vallitsevan tilanteen johdosta Tanssiopisto Uusikuun opetus toteutetaan etäopetuksena 18.1.-1.2.2021 välisenä aikana.

Opetusohjelman mukaiseen lähiopetukseen siirrytään TI 2.2.2021 alkaen, pienin varauksin jo MA 1.2. alkaen. Vk:lla 4 tiedotetaan nykyisten rajoitusten purkamisesta tai jatkumisesta.

18.1.-1.2.2021 välisen ajan etäopetuksen järjestelyistä tiedotetaan erikseen.

Muut rajoitukset ja suositukset

Muilta osin noudatetaan em. mainittujen viranomaisten päätöksiä ja suosituksia koskien mm. terveysturvallisuusohjeita, maskisuosituksia ja yleisötilaisuuksien järjestämistä.

Tilanteen seuranta

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja viranomaisten päätöksiä ja suosituksia ja tiedotamme viipymättä tässä tiedotteessa ilmoitettuun opetuksen järjestämistapaan mahdollisesti tulevista muutoksista.

Muistetaan noudattaa annettuja ohjeita ja toimitaan vastuullisesti. Se on paras tapa suojata omaa ja toisten terveyttä!

Tanssiopisto Uusikuu
15.1.2021

Takaisin edelliselle sivulle