• Tanssiopisto Uusikuu
 

Katselmus 2024 ilmoittautuminen on avattu!

Katselmus 2024

Uudenkuun katselmus on kaikille avoin tanssitapahtuma, joka on suunnattu 7-20 –vuotiaille tanssioppilaille ja tanssinharrastajille. Päivän aikana järjestetään treenitunteja/tanssiworkshoppeja sekä itse koreografiakatselmus.

Uudenkuun katselmus 2024 järjestetään su 11.2.2024 Pyhäjärvellä. Treenitunnit ovat klo 10-13 ja itse katselmus klo 14-17.

Arviointiraadissa toimivat Miro Puranen, Teemu Tuohimaa ja Annika Välimaa.

Mukaan mahtuu 25 tanssia. Mikäli määrä tulee täyteen, ovat Tanssiopisto Uusikuun oppilaat etusijalla. Tapahtumaan voi osallistua myös ilman omaa tanssia.

Osallistumismaksu on 25 €. Maksu sisältää koko päivän ohjelman, arviointiraadin palautteen sekä lounaan (lämmin ruoka, salaatit, leivät sekä ruokajuomat).

La 10.2.2024 klo 16-18 on lisäksi tarjolla yli 13-vuotiaille ja aikuisille suunnattu improvisaatioon painottuva nykytanssin työpaja, opettajana Miro Puranen. Osallistumismaksu on 15 €.

Ilmoittautuminen katselmukseen su 11.2. ja la 10.2. koulutuspäivään on tehtävä PE 26.1.2024 mennessä.
>> Tästä pääset ilmoittautumaan tapahtumaan

Oman tanssin tiedot annetaan erikseen omalla lomakkeella. Jos tanssijoita on omassa tanssissa yksi tai useampia, yksi ilmoitus riittää. Tanssijat sopivat keskenään, kuka hoitaa oman tanssin tietojen ilmoittamisen.
>> Tästä pääset ilmoittamaan oman tanssin tiedot

Tiedottamista varten on tärkeää, että täytät yhteystiedot huolellisesti. Pääset täyttämään ilmoittautumistiedot painamalla Seuraava -painiketta kuvan jälkeen.

Tervetuloa ilmoittautumaan!

Takaisin edelliselle sivulle