• Tanssiopisto Uusikuu
 

Katselmus 2019

Uudenkuun katselmus on avoin tanssitapahtuma, joka on suunnattu 7-20 –vuotiaille tanssioppilaille ja tanssinharrastajille. Tapahtuma alkaa perjantaina nykytanssin työpajalla aikuisille ja nuorille. Lauantain aikana järjestetään koreografiakatselmus sekä treenitunteja/tanssiworkshoppeja.

Katselmukseen voi osallistua soolo-, duo- ja/tai ryhmäkoreografialla. Tavoitteena on tehdä oma tanssi joko yksin tai ryhmässä. Oma tanssi tarkoittaa sinun itsesi tai ryhmäsi tekemää koreografiaa.

Koreografian suositeltu pituus ikäluokittain on 7-9v/1.5-2min, 10-12v/2-3min, 13v-/3.5-4min. Teosta on syytä harjoitella säännöllisesti ennen tapahtumaa. Tanssin voi näyttää tunnilla opettajalle ja saada vinkkejä asun, musiikin ja kaiken tarpeellisen suhteen. Oman tanssin tekeminen ja esittäminen on antoisa kokemus, josta riittää iloa pitkään! Tartu rohkeasti tähän tilaisuuteen!

Vaikuttavimmat palkitaan stipendillä. Palkintona jaetaan myös 2 Täydenkuun tanssit -festivaalin kurssia sekä 5 vapaalippua. Kaikki teokset saavat arviointiraadilta palautteen. Palaute lähetetään sähköpostilla noin 10 päivän sisällä tapahtuman jälkeen.

>> Lataa tästä katselmusinfo (pdf)

Mukana Petri Kauppinen, Marjukka Koivukangas, Alpo Aaltokoski ja Miia Ahonen!

Pe 15.2.
Nykytanssin työpaja aikuisille ja nuorille yli 13v.
Ikosen koulu klo 17-20, os. Pyhäjärventie 4, 86800 Pyhäsalmi
Työpajan ohjaa kansainvälisesti tunnettu tanssitaiteilija ja koreografi Alpo Aaltokoski

La 16.2.
Treenitunnit klo 10.00-13.00, Keskuskoulu os. Tunturitie 1, 86800 Pyhäsalmi.
Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään, nuoremmilla on lyhyemmät treenit.
Lounastauko 12.30-13.30 (lounas osallistumismaksun maksaneille Keskuskoululla)
Katselmus klo 14.00 Vpk:n teatterilla, os. Palotie 4, 86800 Pyhäsalmi
Improkisa katselmuksen arviointitauolla
Raadin palaute ja palkinnot noin klo 16.30-17.00

Treenituntien opettajat ovat Marjukka Koivukangas (disco) ja Petri Kauppinen (folkdance). Tanssilajit ovat alustavia.

Raati
Katselmuksen arviointiraadissa ovat koreografi, tanssitaiteilija ja taiteellinen johtaja Alpo Aaltokoski, koreografi, tanssitaiteilija ja lehtori Petri Kauppinen, tanssinopettaja (amk) Miia Ahonen ja tanssinopettaja (amk), diplomitanssinopettaja Marjukka Koivuniemi.

Lauantaipäivänä kaikki osallistuvat treenitunneille. Ne joilla ei ole omaa tanssia, voivat tulla yleisöksi katselmukseen. Kaikkien toivotaan osallistuvan koko päivään. Tapahtuma ei ole varsinaisesti tarkoitettu lastentanssi-ikäisille, mutta mikäli kovasti haluat oman tanssin tehdä, voit jutella siitä opettajasi kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 28.1.2019 mennessä
>> Ilmoittautumaan pääset tästä

Lisätietoja: p. 040-747 1884

OSALLISTUMISMAKSUT

Pe 15.2: 10 € (tanssiopisto tarjoaa perjantain kurssin nimellishintaan)
La 16.2: 25 €

Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen kotiin tulevalla kirjeellä ja samalla saat tietää näyttämöharjoitusajan omalle tanssillesi. Näyttämöharjoitukset ovat samaan aikaan treenituntien kanssa la 16.2.

Lauantaipäivän (16.2.) maksu sisältää ohjelman, arviointiraadin palautteen sekä lounaan (sis. lämminruoka, salaatit, leivät ja levitteen sekä ruokajuomat).

Mukaan mahtuu 25 tanssia. Mikäli määrä tulee täyteen, ovat Tanssiopisto Uusikuun oppilaat etusijalla.

Tapahtumaan voi osallistua ja ilmoittautua myös ilman omaa tanssia.

SO2B- ja SO3 -ryhmillä ei ole katselmuspäivänä 16.2. harjoituksia, vaan ryhmät osallistuvat katselmuksen työpajoihin ja halutessasi omalla tanssilla. Huom. myös syventävät ryhmät ilmoittautuvat katselmukseen ilmoittautumislinkin kautta! SO2B- ja SO3 –ryhmän oppilaiden hinta on 10€ (sis. lounaan).

Yleisö on tervetullut katselmukseen! Katselmuksen (16.2. klo 14.00) pääsyliput 5€ yli 12-vuotiailta. Liput paikanpäältä alk. klo 13.30.

Tervetuloa mukaan!!