• Tanssiopisto Uusikuu
 

Katselmus 2018

UUDENKUUN KATSELMUS 2018

Tästä voit ladata Uudenkuun katselmuksen 2018
>> käsiohjelman
>> Osallistujainfon
>> Ryhmäjaon

pe-la 23.-24.2.2018

Uudenkuun katselmus on avoin tanssitapahtuma, joka on suunnattu 7-20 –vuotiaille tanssioppilaille ja tanssinharrastajille. Tapahtuma alkaa perjantaina nykytanssin työpajalla aikuisille ja nuorille. Lauantaipäivän aikana järjestetään koreografiakatselmus sekä  treenitunteja/tanssiworkshoppeja.

Katselmukseen voi osallistua soolo-, duo- ja/tai ryhmäkoreografialla.  Tavoitteena on tehdä oma tanssi joko yksin tai ryhmässä. Oma tanssi tarkoittaa sinun itsesi tai ryhmäsi tekemää koreografiaa. Koreografian suositeltu pituus ikäluokittain on 7-9v/1.5-2min, 10-12v/2-3min, 13v-/3.5-4min. Teosta on syytä harjoitella säännöllisesti ennen tapahtumaa. Tanssin voi näyttää tunnilla opettajalle ja saada vinkkejä asun, musiikin ja kaiken tarpeellisen suhteen. Oman tanssin tekeminen ja esittäminen on antoisa kokemus, josta riittää iloa pitkään! Tartu rohkeasti tähän tilaisuuteen! Vaikuttavimmat palkitaan pienellä stipendillä tai kunniakirjalla. Kaikki teokset saavat arviointiraadilta palautteen. Palaute lähetetään sähköpostilla noin 10 päivän sisällä tapahtuman jälkeen.

Ilmoittautuminen 5.2.2018 mennessä.

 

 

 

Mukana huippuvierailijat Johannes Hattunen ja Alpo Aaltokoski

Alpo Aaltokoski

Pe 23.2:

Nykytanssin työpaja aikuisille ja nuorille yli 13v.

Ikosen koulu klo 17-20, os. Pyhäjärventie 4, 86800 Pyhäsalmi

Työpajan ohjaa kansainvälisesti tunnettu tanssitaiteilija ja koreografi Alpo Aaltokoski

 

 

 

La 24.2.:

Treenitunnit  klo 10.00-12.30, Keskuskoulu os. Tunturitie 1, 86800 Pyhäsalmi. Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään, nuoremmilla on lyhyemmät treenit.

Lounastauko 12.30-13.30 (lounas osallistumismaksun maksaneille Keskuskoululla)

Katselmus klo 14.00 Vpk:n teatterilla, os. Palotie 4, 86800 Pyhäsalmi

Improkisa katselmuksen arviointitauolla

Raadin palaute ja palkinnot noin klo 16.30-17.00

Hatsolon Jamit lopuksi!

Treenituntien opettajat ovat Johannes ”Hatsolo” Hattunen (streetdance) ja Mimmi Marjamaa (nykytanssi).

Arviointiraadissa ovat tanssitaiteilija Alpo Aaltokoski, tanssinopiskelija Miro Puranen, tanssinopettaja AMK Mimmi Marjamaa ja valmentaja/breikkari Johannes Hattunen.

Johannes ”Hatsolo” Hattunen

Johannes ”Hatsolo” Hattunen on breakdancen ehdottomia kärkinimiä maailmalla. Hän on voittanut urallaan useita arvostettuja kansainvälisiä kilpailuja. Meillä on tänä vuonna kunnia saada hänet opettajaksi ja arvioijaksi katselmukseen. Luvassa on varmasti energiset ja innostavat työpajat! Johannekseen voit tutustua lisää osoitteessa www.johanneshattunen.com.

Lauantaipäivänä kaikki osallistuvat treenitunneille. Ne joilla ei ole omaa tanssia, voivat tulla yleisöksi katselmukseen. Kaikkien toivotaan osallistuvan koko päivään. Tapahtuma ei ole varsinaisesti tarkoitettu lastentanssi-ikäisille, mutta mikäli kovasti haluat oman tanssin tehdä, voit jutella siitä opettajasi kanssa.

Omaa tanssia voi harjoitella ja saada apua sen tekemiseen Vpk:n esiintymistilassa pe 9.2 ja pe 16.2 klo 13-20.  Sovi ja varaa aika Kaisu-opettajalta mieluiten tuntien aikana tai numerosta 050-5389266.

ILMOITTAUTUMINEN   

Ilmoittaudu 5.2. mennessä >> tästä linkistä

OSALLISTUMISMAKSUT

Pe 23.2.:             10€
La 24.2.:             28€
Molemmat päivät: 33€

Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen kotiin tulevalla kirjeellä ja samalla saat tietää näyttämöharjoitusajan omalle tanssillesi. Näyttämöharjoitukset ovat samaan aikaan treenituntien kanssa la 24.2.

Lauantaipäivän (24.2.) maksu sisältää ohjelman, arviointiraadin palautteen sekä lounaan (sis. lämminruoka, salaatit, leivät ja levitteen sekä ruokajuomat).

Mukaan mahtuu 25 tanssia. Mikäli määrä tulee täyteen, ovat Tanssiopisto Uusikuun oppilaat etusijalla.

Tapahtumaan voi osallistua myös ilman omaa tanssia.

SO3 –ryhmän oppilaiden hinta on 10€. SO3:lla ei ole katselmuspäivänä 24.2. harjoitusohjelman mukaista omaa tuntia, vaan sen sijaan on mahdollisuus osallistua katselmukseen.

Mikäli olet ollut mukana joulukuussa alkaneessa koreografiatyöpajassa, on osallistumismaksu 14€.

Yleisö on tervetullut katselmukseen! Katselmuksen (24.2. klo 14.00) pääsyliput  5€ yli 12-vuotiailta. Liput paikanpäältä alk. klo 13.30.

Tervetuloa mukaan!!