• Tanssiopisto Uusikuu
 

Henkilökunta

Opettajat

Kaisu Ulander on toiminut opettajana Tanssiopistolla vuodesta 2001. Kaisu on valmistunut tanssijaksi Outokummun oppimiskeskuksesta keväällä 2001. Työn ohessa Kaisu on opiskellut lasten liikuntaa ja käynyt lukuisilla tanssikursseilla ja -leireillä. Vuonna 2008 Kaisu suoritti Jyväskylän avoimen yliopiston tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja vuonna 2011 hän sai päätökseen tanssi- ja liiketerapian opinnot. Vuonna 2013 hän sai päätökseen kehitysvammaisten luovan tanssin ohjaajan koulutuksen. Tällä hetkellä Kaisu suorittaa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa opettajan pedagogisia opintoja. Kaisu opettaa tänä lukuvuonna perusopetusryhmiä Pyhäjärvellä, Haapajärvellä, Kärsämäellä sekä Nivalassa.

Anastasia Tsekoura on Lontoon tanssinopettajien yhdistyksen jäsen (http://www.dance-teachers.org/Dance-school-teacher-profie.aspx?id=2853). Hän on valmistunut tanssinopettajaksi Kreikassa Ateenassa. Hänen osaamisalueeseensa kuuluu nykytanssin, baletin, discon, hip-hopin, streetin ja jazz-tanssin tanssiminen, opettaminen ja koreografiointi. Hän on työskennellyt kymmenen vuoden ajan eri puolilla Kreikkaa laaja-alaisesti tanssin ja tanssinopetuksen sekä voimistelun parissa. Hänellä on myös lastenhoitajan tutkinto. Hän opettaa tänä lukuvuonna perusopetusryhmiä Sievissä, Nivalassa, Reisjärvellä ja Ylivieskassa sekä syventävien opintojen 2 ja 3 ryhmiä.

Eveliina Kujala opettaa tänä lukuvuonna Ylivieskan lastentanssiryhmiä. Eveliina on tanssiopistomme pitkäaikainen ja edistynyt oppilas. Hän on ollut mukana perus- ja syventävissä ryhmissä ja ohjaa tanssia myös muualla.

Tuija Kivioja opettaa tänä lukuvuonna Sievin lastentanssiryhmää. Tuija on tanssiopiston pitkäaikainen ja edistynyt oppilas perus- ja syventävistä ryhmistä. Hän on myös toiminut useiden vuosien ajan tunneillamme avustajana ja sijaisena.

Toimihenkilöt

Rehtori Kim Oja
Jokilatvan opiston (Nivalan, Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven alueella toimiva kansalaisopisto) rehtori Kim Oja toimii Tanssiopisto Uusikuun  rehtorina.

Toimistosihteeri Sari Koistinen
vastaa  Tanssiopisto Uusikuun toimiston hoidosta.

Toiminnanjohtaja Erkki Böhme
Toiminnanjohtaja on koko yhdistyksen eli Pyhäsalmen tanssi ry:n toiminnanjohtaja. Hänen päävastuualueensa on Täydenkuun tanssit -festivaalin järjestäminen.