• Tanssiopisto Uusikuu
 

Opettajien esittely

Kaisu_Ulander

Kaisu Ulander

Kaisu Ulander on toiminut opettajana Tanssiopistolla vuodesta 2001. Kaisu on valmistunut tanssijaksi Outokummun oppimiskeskuksesta keväällä 2001. Työn ohessa Kaisu on opiskellut lasten liikuntaa ja käynyt lukuisilla tanssikursseilla ja -leireillä. Vuonna 2008 Kaisu suoritti Jyväskylän avoimen yliopiston tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja vuonna 2011 hän sai päätökseen tanssi- ja liiketerapian opinnot. Vuosina 2012-2013 Kaisu suoritti Kehitysvammaisten luovan tanssin ohjaaja –koulutuksen. Toukokuussa 2017 hän valmistui opettajaksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Kaisu opettaa tänä lukuvuonna perusopetusryhmiä Pyhäjärvellä, Haapajärvellä, Kärsämäellä sekä Nivalassa.

 

Maria Kouvalainen

Maria Kouvalainen

Maria Kouvalainen on valmistunut tanssijaksi Rovaniemeltä, Lapin Urheiluopistolta keväällä 2015. Tanssin hän aloitti jo päiväkodissa ja kokemusta on karttunut monista eri lajeista mutta etenkin nykytanssista, baletista ja jazzista. Tanssia ja tanssin ohjausta Maria on opiskellut useiden kurssien ja leirien lisäksi Etelä-Pohjanmaan opiston sekä Karjaan kansanopiston tanssilinjoilla. Maria on itsekin Pyhäsalmen Seudun Tanssiopiston (nyk. Tanssiopisto Uusikuu) vanhoja oppilaita ja toimi ensimmäisiä kertoja opettajan sijaisena yläkouluiässä. Tällä hetkellä Maria opiskelee tanssipedagogiikkaa Tampereen kesäyliopistossa.

Maria opettaa tänä lukuvuonna perusopetusryhmiä Sievissä, Nivalassa, Reisjärvellä ja Ylivieskassa.

 

Elina Tähtelä

Elina Tähtelä on monipuolinen tanssialan ammattilainen. Hän on toiminut tanssijana ja koreografina vuodesta 2010 ja opettanut vuodesta 2011 lähtien. Tanssijaksi Elina valmistui vuonna 2017. Hän toimii tällä hetkellä freelancerina niin tanssijana, tanssinopettajana, kuin koreografinakin. Tällä hetkellä hän työskentelee pääasiassa nykytanssin ja yhteisötanssin parissa.

Elina opettaa tänä lukuvuonna syventävän opetuksen SO 2B ja SO 3 -ryhmiä Ylivieskassa.

 

Mimmi Marjamaa

Mimmi Marjamaa on tehnyt tanssialalla töitä ympäri Suomea niin tanssijana, koreografina kuin tuomarinakin, mutta ennen kaikkea tanssinopettajana. Hän on valmistunut Oulun AMK:sta tanssinopettajaksi showtanssin suuntautumisvaihtoehdosta ja tehnyt päätoimisesti töitä tanssinopettajana valmistuttuaan. Hänen päälajeina ovat show-, nyky- ja jazztanssi. Opettamisen lisäksi Mimmi on itse kisannut menestyksekkäästi lukuisissa eri kisoissa ja hänen koreografiansa oppilaillensa ovat niittäneet mainetta valtakunnallisesti eri tanssialan tapahtumissa. Mimmille tärkeintä tanssissa on itsensä ilmaisu, eläytyminen ja tunteiden välittäminen. Unohtamatta tekniikan ja ergonimisen liikkumisen tärkeyttä, sillä tekniikka on hänen mielestään väline parempaan ilmaisuun. Mimmi pyrkii opettajana luomaan tunneilleen turvallisen ja hauskan ilmapiirin, jossa hän rohkaisee oppilaitaan ylittämään omia rajojaan. Hän toimii tällä hetkellä freelancerina niin tanssijana, tanssinopettajana, kuin koreografinakin. Opettajana hän työskentelee tällä hetkellä pääasiassa nykytanssin ja yhteisötanssin parissa.

Mimmi opettaa tänä lukuvuonna syventävän opetuksen SO 2A -ryhmää Pyhäjärvellä.