• Tanssiopisto Uusikuu
 

Opettajien esittely

Kaisu_Ulander

Kaisu Ulander

Kaisu Ulander on toiminut opettajana Tanssiopistolla vuodesta 2001. Kaisu on valmistunut tanssijaksi Outokummun oppimiskeskuksesta keväällä 2001. Työn ohessa Kaisu on opiskellut lasten liikuntaa ja käynyt lukuisilla tanssikursseilla ja -leireillä. Vuonna 2008 Kaisu suoritti Jyväskylän avoimen yliopiston tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja vuonna 2011 hän sai päätökseen tanssi- ja liiketerapian opinnot. Vuonna 2013 hän sai päätökseen kehitysvammaisten luovan tanssin ohjaajan koulutuksen. Tällä hetkellä Kaisu suorittaa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa opettajan pedagogisia opintoja.

Kaisu opettaa tänä lukuvuonna perusopetusryhmiä Pyhäjärvellä, Haapajärvellä, Kärsämäellä sekä Nivalassa.

 

 

Anastasia_Tsekoura

Anastasia Tsekoura

Anastasia Tsekoura on Lontoon tanssinopettajien yhdistyksen jäsen. Hän on valmistunut tanssinopettajaksi Kreikassa Ateenassa. Hänen osaamisalueeseensa kuuluu nykytanssin, baletin, discon, hip-hopin, streetin ja jazz-tanssin tanssiminen, opettaminen ja koreografia. Hän on työskennellyt kymmenen vuoden ajan eri puolilla Kreikkaa laaja-alaisesti tanssin ja tanssinopetuksen parissa. Hänellä on myös lastenhoitajan tutkinto.

Anastasia opettaa tänä lukuvuonna Nivalassa, Reisjärvellä, Sievissä ja Ylivieskassa sekä syventävien opintojen 2 ja 3 ryhmiä Nivalassa.

 

Eveliina Kujala opettaa tänä lukuvuonna Ylivieskan lastentanssiryhmiä. Eveliina on tanssiopistomme pitkäaikainen ja edistynyt oppilas. Hän on ollut mukana perus- ja syventävissä ryhmissä ja ohjaa tanssia myös muualla.

Tuija Kivioja opettaa tänä lukuvuonna Sievin lastentanssiryhmää. Tuija on tanssiopiston pitkäaikainen ja edistynyt oppilas perus- ja syventävistä ryhmistä. Hän on myös toiminut useiden vuosien ajan tunneillamme avustajana ja sijaisena.