• Tanssiopisto Uusikuu
 

Arviointiraadin esittely

Miia Ahonen
toimii Oulussa tanssijana, tanssinopettajana sekä koreografina. Hän viimeistelee tanssin pedagogisia opintojaan Oulun ammattikorkeakoulussa. Miia on yksi Nykyteatteri Vera Audentian perustajajäsenistä, ja työstää parhaillaan ryhmän uutta tuotantoa.

Miialle tärkeintä tanssissa on tanssin ilo ja sen välittyminen. Tarinat koreografioiden takana tuovat lavalle aitoa läsnäoloa, joka välittyy. Heittäytyminen, liikkeestä nauttiminen ja koreografiset oivallukset ovat asioita, joita hän arvostaa ja jotka saavat hänet hymyilemään.

 

Petri Kauppinen
on oululainen tanssitaiteilija, joka tunnetaan monialaisesta osaamisestaan tanssin saralla. Menestyksekäs ammattiura tanssin parissa on jatkunut jo yli 25-vuotta. Kauppisen intohimoinen ote esittävään taiteeseen näyttäytyy poikkeuksellisen laajana taiteellisena tuotantona. Nykyään Petri kuuluu Oamkin tanssinopettajakoulutuksen opettajakuntaan, jonka lisäksi hän tuottaa mm. käsikirjoituksia, artikkeleja ja kritiikkejä.

 

Marjukka Koivuniemi
on tanssinopettaja (AMK),  IDTA, STOL ry. Marjukka on erikoistunut showtanssin ja latino shown lisäksi paritanssiin ja lastentanssiin. Pitkä kilpatanssitausta maajoukkuetason tanssijana huippuvalmentajien johdolla ja neljän vuoden showtanssi-pääaineen opiskelu Oulun ammattikorkeakoulussa on antanut erittäin vahvan tanssiteknisen pohjan  show- ja paritanssilajien opettamiseen.  Showtanssin meriittejä ja SM-titteleitä on Maikille karttunut huomattava määrä sekä tanssijana että koreografina.

Maikki on opettajana tinkimätön ja vaatii lempeällä tavalla jo pienimmiltäkin oppilailtaan sitoutumista tekemiseen ja harjoitteluun. Tämä ominaisuus yhdistettynä äärimmäisen taitavaan pedagogiikkaan on aikaansaanut sen, että oppilaat pysyvät Maikin hellässä huomassa pitkään ja hän pääsee tekemään oppilaiden kanssa pitkäjänteistä työtä.  Maikki on tullut jo kolmeen kertaan palkituksi Finnish Dance Organisationin (FDO) stipendillä ansiokkaista ja luovista Latinoshow -koreografioista.